onsdag 11 maj 2016

Onsdag 11/5-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey fram till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Så efter detta så har jag inte gjort så mycket idag. Men jag fick ett samtal idag till lite innan tolv. Så mer? Jo det är lotto men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se idag eller imonn på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg ett par serier när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag har jag gjort övningarna och sedan har jag packat väskan för imonn. Så jag är redo för träningen imonn. Hoppas bara jag sover inatt så. Har blivit sämre men det är också ljuset som gör sitt nu på sommaren.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra körde mina två timmar idag och jag kör imonn med om det vill sig vi får se imonn.

Så jag köpte ett spel igår för 20 och idag upptäckte jag att det går att spela med gampad innan var jag inte nöjd med det men idag så var det okey även om jag hade svårt att fokusera idag. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: