lördag 14 maj 2016

Lördag 14/5-2016 20:26

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt men jag var seg när jag kom upp idag till 10:30 tiden. Så när jag skulle gå igång till tolv så tog jag en paus till 12:30 och körde sedan. Jag körde idag fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med träningsmaten. Så efter detta så körde jag övningarna och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och pepparsås. Såg två serier när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite med. Så mer? Halv kass dag idag men jag vaknade inatt med två gånger innan jag gick upp. Tänkte idag att jag ligger kvar men så ångrade jag mig och gick upp. Så mer? Jo har inte sett men kanske har jag vunnit lite idag ni får reda på Twitter idag om det gav nått.

TRÄNING: Ja körde bara övningarna idag så får jag se när jag går igång igen med stretchen snart hoppas jag men nu är det tungt.

ROMAN: Ja det gick segt idag men tillslut gick jag igång med den och jag fick idag en och en halv timme och det är jag nöjd med.

Så imonn så skall jag dammsuga och så spela lite om jag har lust vi får se. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: