tisdag 3 maj 2016

Tisdag 3/5-2016 20:11

DAG: Jaha till natt och igen en kass natt somnade till fyra tiden och sov sedan fram till elva med ett par vak. Var lite seg idag men fick i mig frukosten som idag bestod av ägg så jag tog tid på mig och kom inte igång med romanen förrän till 12:30 idag. Men jag var sen ur sängen idag med. Så körde idag romanen till 14:30 så jag fick mina två timmar idag med. Sedan så gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med pommes och såg på ett par serier när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Till sex tiden gick jag igång med övningarna och nu är jag här. Men idag har det varit en okey dag trotts kass natt igen. Men frågan är hur länge jag kan köra detta innan jag får kass dag. Vi får se hur det går med det. Så mer? Jo kollade lite på bränn programmet och den verifierar inte själv som det programmet jag hade innan men jag hoppas att allt gick bra ändå för jag glömde göra det på den nya. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag men till torsdag kör jag igen men då är det kort dag. De stänger till tre så jag får gå till tolv tiden för att hinna med.

ROMAN: Jaha kass natt men en bra dag på denna punkt idag ändå. Vi hoppas att detta håller i sig så jag kan skriva mer har kommit till andra personen Lars. Men just nu ser det okey ut.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: