måndag 30 maj 2016

Måndag 30/5-2016 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så tänkte jag köra igång med romanen men inte idag. Jag tappade farten och la ner. Så idag gjorde jag inte mycket gick omkring och väntade på att klockan skulle slå tre. Jo jag satte igång musikdatorn och avinstallerade lite av varje idag tänkte den blir lite snabbare då men ingen hände med den alls ingen skillnad. Jag skickade ett meddelande på forum till HP som jag kanske kan få hjälp med att ominstallera vi får se hur det går om de svarar eller inte. Jag vet att jag måste ställa om biosen så att den startar från usb men jag vet inte hur man gör det så jag frågade detta så får vi se vad de säger om det. Så mer? Jo till tre tiden så stack jag till träningen sedan hem och gick igång med middagen. Som jag inte fick ner idag heller. Så mer? Jo jag vann inte nått på nått men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra sedan gjorde jag övningarna igen på gymmet och så hem. Gick lite bättre på ryggen idag så jag hoppas att det släpper tills nästa månad.

ROMAN: Jaha inget idag men jag tar igen det sedan när jag kan skriva igen kommer nog ta ett bra tag till innan jag kommer igång igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: