måndag 1 september 2014

Måndag 1/9-2014 20:34

DAG: Jaha natt igen och lite små kass natt men kom till sans till elva tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen dock lite sent idag. Men där innan så gjorde jag hemsidan la upp ny statistik för augusti 2014. Så körde sedan romanen fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Men satte mig vid datorn idag och kom iväg sent till träningen. Så sedan tränade jag och så hem och stretch men inte idag och så middag. Såg Jamie Oliver idag när jag åt var på sjuan som jag såg innan family guy gick igång. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo har spanat lite på stekpanna idag vill ha en Hackman Matador som jag såg på extrapris på ett ställe men den var nu borta. Och varför köpte jag inte jo jag vet inte om jag måste betala räkning denna månaden eller inte. Om inte och det vet jag runt den 5é om det inte har kommit räkning då så kommer den inte alls. Så kan jag beställa en för 489 istället för 695 hur länge detta erbjudande gäller vet jag inte heller. Så mer? Jo jag hittade detta på bagaren och kocken länk här.   http://bagarenochkocken.se/ Min före detta arbetskompis jobbar där. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite sen idag så jag cyklade inte så mycket idag och när jag kom hem och skulle köra stretchen så gav jag upp idag. Jag gjorde armhävningarna sedan så la jag ner. Gillar inte att jag ger upp har inte gjort det innan måste vara att jag håller på att bli gammal och trött.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag men jag missade första halvtimmen idag jag la mig på sängen seg som jag var. Men det gick bra idag när jag väl kom igång gjorde andra idag och skall gå på tredje imonn.

SPEL: Japp skall köra till söndag hoppas jag sover bra så skall jag nog få till det igen hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: