söndag 14 september 2014

Söndag 14/9-2014 20:15

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt sov rätt bra fram till elva då skrivaren gick igång. Ja jag vaknade ett antal gånger innan detta men ändå en rätt okey natt. Fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med dammsugningen till ett så var jag klar och satte igång med spelet. Men idag gick det så där jag har haft en kass vecka och jag tappade lusten idag efter ett försök la jag ner. Så efter detta så satte jag mig och tittade på teven ja det jag hade spelat in fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg klar på de filmer jag hade spelat in under veckan. Men de var så där och jag sparade inte nått av dem heller. Så mer? Jo efter detta så fick jag i mig två koppar kaffe idag och så la jag mig på sägen efter detta. Så mer? Jo jag satte mig och läste ur de tolv idag ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot men storvinsten gick ut men jag är nöjd med lite med så vi får se till nästa fredag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har packat väskan och är redo för träningen imonn. Då skall jag kolla upp för ökning av tyngd på måndags träningen och sedan till torsdag med sedan höjer jag till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja vi hoppas på bättre vecka nästa vecka så kommer jag köra igen här tills imonn.

SPEL: Ja jag sov rätt så okey inatt men tappade orken ändå idag när jag spelade men jag vet hur jag skall göra tills nästa söndag då tar jag den. Om jag är pigg.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: