onsdag 24 september 2014

Onsdag 24/9-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen. Hade vaknat och vänt klockan men kan inte minnas att jag hade gjort det. Och till elva tiden så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så skulle jag då köra igång med romanen. Men idag gick det som igår inte bra alls. Men mer om detta nedan. Så till två så jag la jag ner idag och gjorde inte mycket sedan. Kass dag idag. Hade hoppats att jag skulle vinna lite men de har inte ringt så ingen storvinst idag. Men kanske lite vi får se på twitter om det gav nått idag eller imonn. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden idag hade jag kotletter med pommes. Såg ett par serier när jag åt och fick i mig en kopp kaffe idag med nä två idag. Tog två i morse med så jag fick två efter maten med. Och en mjukis som jag inte har tagit på många dagar nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då jag skall höja på allt och så får vi se hur det går då.

ROMAN: Ja idag gick det som igår inte alls bra. Jag tog en timme på mig innan jag gick igång då till klockan ett. Sedan la jag ner till två. Jo jag har kommit på varför de inte svarar än.  Det är mässan nu och det är därför det dröjer med svaren.

SPEL: Ja till söndag så kör jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: