fredag 12 september 2014

Fredag 12/9-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom till sans till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då köra igång med romanen men inte idag. Tänkte jag väntar till halv ett innan jag går igång och sedan så kom jag inte igång då heller utan till ett tiden så körde jag igång. Och idag gick det så där tog emot idag hela dagen så till två tiden så larmade datorn att jag skulle skanna. Så jag satte igång musikdatorn på skann och så körde jag klart romanen till tre tiden då jag gick igång med skannern på denna. Så sedan så stack jag ut och handlade lite fick ta ut 200 idag och nu har jag 300 kvar som skall räcka till den 25é. Så sedan hem jag köpte en ny penna med idag jag har haft samma pennor hela tiden men ett par av dem har slutat fungera av någon anledning så även idag. Men jag fick en ny och sedan hem. Gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag fiskpinnar och potatis och majonnäs och såg mina serier när jag åt men fick ett samtal och det tog tid. Så sedan så fick jag i mig en kopp kaffe och så fick jag ett samtal till. Från comhem och han gav inte upp och jag är kass på att prata i telefon som jag lyssnade som jag brukar göra. Men sa nej tillslut ändå. Så sedan körde jag igång med bloggen och nu är jag här. Så mer? Jo har funderat på att byta till comhem men skall nog vänta ett tag till innan jag byter men jag får snabbare med dem 30-50 och telefon och för 110 billigare med men jag vet inte jag måste byta alla mailadresser jag har på alla siter. Det är ett hundratal att lägga om så jag vet inte om jag har lust med det nu. Har nu 24 från Telia och det skulle gå upp till 30 men jag har inte fått det ännu och jag vet inte om det ger högre fart eller inte. Men lite fortare kommer det nog gå hoppas jag men som jag sa så har jag inte bestämt mig ännu så vi får se. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Jo det är eurojackpot idag så jag räknar med era tummar idag blir det nått så ser ni på twitter idag eller imonn. Om det inte gav nått så blir det till måndag.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra igen har varit dålig på det ett tag nu men imonn så kör jag igen. Ja storstretch alltså.

ROMAN: Ja gick illa segt idag fick dra ur mig allt idag och jag tappade lusten med efter ett tag men körde ändå i två timmar idag. Tar igen det tills imonn.

SPEL: Ja till söndag så hoppas jag på spel igen vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: