tisdag 2 september 2014

Tisdag 2/9-2014 20:25

DAG: Jaha idag när jag vaknade så så jag att datorn inte alls var okey och jag satt igång att pilla med detta på morgonen. Så jag kom ur sängen till lite efter halv tolv. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att pilla med datorn igen. Så och eftersom jag gjorde detta så kom jag inte igång med romanen idag förrän till 13:00 körde idag till 14:00 då jag la ner för jag hade inte kommit igång alls idag tack vare datorn. Så jag satte igång att fixa datorn då och sedan gick jag över till att avinstallera Adobe på båda datorerna. Så det tog fram till 16:00 gick igång till tre. Så och så fick jag igång middagen hade idag kotletter och stripes. Såg på ett par serier idag när jag åt men fick spara ett par till imonn med. En har slutat förra veckan men det kommer till sedan igen mot hösten. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då skall jag ut ett tag och sedan skall jag handla lite med mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja har inte kört idag men till torsdag så kör jag igen. Så får jag hoppas att jag inte slutar bara och inte ger upp som jag har gjort ett tag nu.

ROMAN: Ja körde idag trotts kass morgon men kom inte långt innan jag la ner för dagen. Hade illa svårt att köra när datorn inte är okey jag vill ha felet åtgärdat så fort som möjligt men det gick inte idag. Trodde att det var över men så var inte fallet. Det är Microsoft som har ändrat DNS inställningar och Telia har inte fixat detta än då jag får inga uppdateringar för update fungerar inte med Telias gamla inställningar. Men jag har satt in andra och skall köra ett tag och sedan se om det är uppdaterat så kan jag byta tillbaks igen och så fungerar det igen. Ja det har väl inte med roman att göra men det har det ändå lite så här är det.

SPEL: Ka till söndag så kör jag igen hoppas på bra sömn så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: