måndag 8 september 2014

Måndag 8/9-2014 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt idag. Sedan låg jag ända till elva och kvar över ja kvart över elva skall det vara orkar inte göra om det. Så fick i mig frukosten och satte sedan igång med romanen men jag la mig fram till 12:30 hade inte koncentration idag så jag la mig en stund. Så lunch till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen träning sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick på med middagen. Så såg på teven idag såg jag hela Jamie Oliver för jag var tidig. Så mer? Jo jag vann igår ja i lördags 22 om ni inte har sett detta så gjorde jag det. Jag la det på lotto så jag har två extra rader och joker till onsdag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men stretchen la jag ner och jag gillar inte att jag gör det har tappat lusten ett tag nu. Men det tar jag igen till torsdag.

ROMAN: Ja seg idag när jag kom upp så jag la mig en halvtimme och körde sedan. Kom på rätt mycket idag och det gick bra. Kör igen imonn. Jo en sak till det är nu två månader sedan jag fick in min roman så någon till kommer nog svara snart.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen och då kommer jag förbi det som stoppade mig i söndags.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: