torsdag 25 september 2014

Torsdag 25/9-2014 20:23

DAG: Ja till natt igen då och en små kass natt det var inget som störde mig men jag vaknade redan till sju idag. Hade sedan rätt svårt att somna om igen så till tio tiden så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så skulle jag då köra igång med romanen. Och idag fick jag vänta på att klockan skulle slå tolv och till tio i så kom jag på att jag skulle göra räkningarna idag. Så jag satte mig med detta och gjorde och så köpte jag ny stekpanna med idag. Jag tror inte jag får råd till nästa månad så jag köpte idag nu har jag 1300 att leva på så det blir snålt igen men det brukar det vara så. Så sedan satte jag igång med romanen men då var klockan redan halv ett. Jag har svårt att komma igång och tar det emot så tar det ännu längre tid. Så satte mig till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och så hem igen. Sedan var det då stretch men jag hoppade den idag. Och så var det middag såg på family guy och tog sedan en kopp kaffe. Så mer? Men en rätt okey dag idag trotts tidigt morgon.

TRÄNING: Ja körde idag och idag tog det tid cyklade bara i tio idag. Och det var tungt på armarna och lite till idag men jag hoppas jag får ny stryka och så går det lättare om ett par veckor igen. Men det gick bra idag. Men jag hoppade stretchen idag jag satt för länge innan jag gick igång idag.

ROMAN: Ja lite sen idag men när jag väl kom igång så gick det bra idag. Nu skall jag handla imonn så den dagen går bort men till lördag så kör jag igen.

SPEL: Japp söndag så kör jag en tur igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: