tisdag 23 september 2014

Tisdag 23/9-2014 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen inget höll mig vaken denna gång men sov ändå lite kasst inatt. Kom ur sängen till tio idag och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med romanen men idag tog det emot. Körde inte förrän till ett tiden idag och det gick så där idag. Så till två så stack jag till apoteket och sedan ICA och sedan posten. Fick mig termometer idag som jag fick via en formulär som jag fyllde i och sedan fick jag poäng och så tog jag en termometer och knivar och en knivslip med. Så idag kom termometern och så kommer knivarna och så kommer slipen sist. Det är Braun termometer så den är bra och knivarna är sabatie eller nått sånt heter det det är franska knivar som är rätt okey och slipen är väl inte så bra men funkar hoppas jag. Så mer? Jo sedan när jag kom hem så satte jag igång med middagen hade idag köttbullar och klyft med ketchup. Och såg mina serier idag men fick spara ett par till imonn. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen tills nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn hoppas då att det går bättre på romanen än idag.

TRÄNING: Ja höjde igår och det känns lite idag i benen men inte så mycket men då höjde jag bara ett kilo på det mesta och jag kan inte gå högre när jag kör superset då blir det tungt med ett kilo. Så vi får se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja sov så där inatt och det gick inte bra idag hade illa svårt att kom igång idag. Men fick en timme idag iallafall och det får jag vara nöjd med men jag tar igen det till imonn. Fick idag limma och klistra för att se vad jag hade gjort innan och läsa på med så det tog en illa tid idag. Men jag är redo för imonn då kör jag igen.

SPEL: Ja skall köra till söndag så hoppas jag att jag har sovit bra och vill spela med för även om jag sover så är det inte säkert att jag har lust att spela. Men vi får se till söndag hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: