lördag 27 september 2014

Lördag 27/9-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen och inatt var en jävligt kass sådan. Vaknade ett otal gånger och vare gång jag vaknade så kände jag yrsel. Det var nog varje gång jag vred på huvudet men inte mer bara då men varje gång så vaknade jag och tycket det var inte bra alls. Så höll det på fram till tio tiden då jag slog upp mina blå och till lite efter elva kom jag ur sängen. Har känt av yrsel ett tag men det bryter inte ut och jag hoppas att jag slipper detta i år. Så kom upp och såg då att boxen hade låst sig så jag missade tre serier igår. Så jag hittade dessa på internet och la upp dem för att se idag sedan gick jag igång med romanen. Men eftersom jag pillade med detta så var jag sen och kom inte igång förrän till 12:30 tiden idag. Så satt sedan till två innan jag la ner för dagen. Gick då ner och slängde mina tomater orkade inte gå tillbaks med dem så jag slängde dem. Så sedan upp och gick igång med träningsmaten. Och idag testade jag kockkniven den har illa tjockt blad men den släpper det jag skär. Innan med den andra så fastnade det i kniven men inte med denna. Jag skar kassler idag och det gick bra så jag kommer köra denna nya kniven istället sedan. Så mer jo jag skulle sedan köra igång med storstretchen men la ner idag tar igen det till nästa vecka då jag skall göra allt igen. Så jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg mina serier idag när jag åt. Men jag glömde de jag missade igår så jag får se dem imonn på datorn. Skulle gjort det idag men det sket sig för jag glömde av dem idag. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja som jag sa idag så hoppade jag det idag klockan  var redan fyra och jag tänkte nä jag lägger ner idag. Men till nästa vecka så skall jag köra alla dagar hoppas jag.

ROMAN: Ja kass natt och kass dag fick inte mycket gjort idag men lite iallafall. Men jag tar igen det till nästa vecka.

SPEL: Så imonn så kör jag hoppas få ny grej imonn så jag kan komma vidare sedan igen. Men hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra. Vi hörs igen imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: