tisdag 16 september 2014

Tisdag 16/9-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen och inatt igen så skulle jag då somna till två tiden och grannen gick upp då och jag somnade inte förrän till tre fyra tiden. Så en kass natt igen. Sov sedan kasst fram till elva då jag gick upp för jag tänkte testa idag att köra ändå. Men jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men till ett tiden så la jag ner eller om det var halv två tiden. Det gick inte att köra mer om detta nedan. Så jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och gjorde inte mycket idag hel kass dag. Om grannen jobbar natt eller vad det nu är så vet han nog inte att han hörs tydligt ner. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden ja halv fyra tiden. Så hade idag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sägen. Så mer? Näe kass dag idag och jag kommer ligga kvar till ett innan jag går igång om det händer igen. Det är ingen mening att gå upp för dagen blir kass ändå. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra igen till torsdag så jag hoppas att jag sover bättre till den dagen om inte grannen går upp till två då med.

ROMAN: Ja tänkte idag att jag kör så får vi se hur det går då. Och det gick åt skogen kunde inte koncentrera mig alls idag. Så jag la ner tillslut.

SPEL: Ja till lördag kör jag igen så hoppas jag att jag kommer över mitt problem då.

Jo jag la upp nytt på hemsidan idag på spotify sidan nu går det att komma åt alla listor igen så jag la upp detta på min spotify sidan idag. Ni klickar på www.henrikporali.se och sedan på spotify sidan och så på follow me on spotify och sedan på view on spotify och sedan på se all på listor så kommer alla mina listor upp och ni kan sedan klicka på follow på den listan nu klickar på. De har ändrat igen så man kan se alla igen. Så nu är jag nöjd för idag och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: