fredag 19 september 2014

Fredag 19/9-2014 20:19

DAG: Jaha natt igen och rätt små kass natt igen och kom till sans till sju tiden idag men lyckades somna om igen ett par gånger. Men till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Således till tolv eller lite innan så stack jag ner med tvätten och fick in den i maskinerna. Efter detta så stack jag upp igen och gjorde inte mycket idag innan det var dags att hänga upp den samma. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och så körde jag igång skannern till datorerna. Så har inte gjort många knop idag inte men det är ju tvätt dag idag. Så sedan till lite innan fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Sedan var det middag hade idag korv och klyft och ketchup och såg mina serier när jag åt detta. Och så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen ett tag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags heller med det är ju som det brukar vara så. Men till lördag då smäller det till det är dagen då jag firar min födelsedag och då känner jag på mig att det kommer smälla till. 97 mille tack för det televerket. Ja ni får veta på bloggen om jag vann nja vet inte när det dras men blogg eller på twitter om det kommer efter. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag skippade stretchen i torsdags och kommer inte heller köra imonn då jag firar min födelsedag.

ROMAN: Jaha tvätt idag så inget idag och inte heller imonn då jag har lite gäster. Men till måndag kör jag igen men jag kommer läsa allt och sedan köra igen för jag har glömt en hel del.

SPEL: Japp om allt går som jag vill så kör jag imonn på denna punkt sedan skall jag göra träningsmaten på söndag men kanske jag hinner lite då med. Vi får se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: