tisdag 9 september 2014

Tisdag 9/9-2014 20:29

DAG: Jaha natt igen då ja och en okey natt även om jag vaknade tidigt idag så sov jag ändå rätt okey så jag var idag pigg när jag kom upp. Jag gick upp till lite innan elva och kollade en grej på datorn. Sedan fick jag igång frukosten och efter detta så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 och till 14:30 stack jag till ICA för att handla lite. Men såg idag att de hade extrapris på kaffe som jag köpte igår hade tänkt att göra det idag men så gick jag ändå ut igår. Men jag tog två paket idag med så mina pengar gick åt allt idag igen. Så sedan hem och så gick jag igång med middagen till fyra tiden ja lite innan var det. Hade fläsk och löksås idag det var gott var ett tag sedan jag hade det. Såg mina serier idag när jag åt men fick spara ett par till imonn med. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så läste jag ett tag sedan la jag mig på sägen fram till nu. Imonn skall jag få i mig en mjukis för yoghurt går ut till den elfte. Så mer? En bra dag idag på allt gick bra att skriva och annat med så en bra dag idag.

TRÄNING: Ja skall till torsdag köra stretchen får inte tappa mer på den nu blir allt segare och segare i kroppen. Måste hålla igång den så jag inte tappar helt.

ROMAN: Japp körde idag och det gick bra kom på rätt mycket idag som jag skall skriva om sedan så en bra dag idag. Och jag kör igen tills imonn.

SPEL: Ja vi får se till söndag hur långt jag kommer jag har redan gjort av med all livsdryck så jag har inget kvar av den. Men vi får se om jag kommer fram till en by eller om jag kan åka upp och ner igen sedan skall köpa en grej med för 600 och det har jag nu men kan inte åka upp just nu för jag kommer inte ner där jag vill igen sedan. Men till söndag så kör jag igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: