söndag 28 september 2014

Söndag 28/9-2014 20:18

DAG: Jaha till natt då igen och en små kass natt igen sov inte så bra och till tio tiden så vaknade jag och låg sedan till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då dammsuga och det gjorde jag men jag kom på en sak idag med innan detta. Jag skulle inte ha köpt stekpannan för jag skall köpa nytt skydd till datorn och detta innebär att jag får leva på 500 stället för 1000 inte bra. Jag vet inte om det går men jag har lite sparat som jag får ta till om det inte räcker. Så upptäckte jag en grej till i fredags jag har en spricka i mobilen som jag skall ge till morsan. Till tisdag skall jag köpa ny så jag får fråga om det när jag köper ny. Om jag lagar så kommer det kosta 750 om försäkringen gäller det vet jag inte om den gör men den bör hålla till den siste iallafall. Vi får se vad de säger om det till tisdag. Så dammsugning och så körde jag igång med spelet efter detta. Men idag så tappade jag lusten och la ner till två tiden redan idag. Satte mig då och såg serierna jag missade till fredag. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier och sedan en film som jag sparade idag. Så idag fick jag i mig tre koppar kaffe tog ett par extra idag. Så mer? Jo lotto men ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och skall köra imonn igen då kommer det gå lite trögt gör inte det första gången man kör men andra.

ROMAN: Ja hoppas att tabletten tar idag så jag sover bra under natten så kör jag igen imonn. Jo jag satte mig och läste lite idag till sju tiden.

SPEL: Ja dog idag och jag kom på hur jag skulle göra men hade inte lust idag att spela så jag la ner till två tiden redan idag. Tar jag igen till nästa söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: