lördag 6 september 2014

Lördag 6/9-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och rätt kass natt igen sov fram till nio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten till tolv. Så sedan upp igen och la mig på sängen låg där tills klockan slog kvart i ett. Ner igen och satte igång men tredje maskin med lakan. Så upp igen och låg sedan till två då jag stack ner och fick upp lakan nä in dem i torktumlaren körde en gång sedan en gång till men de blev inte torra så jag fick med dem upp och hände dem i sovrummet ena och andra i vardagsrummet. Så mer? Jo jag gjorde inte så mycket idag rätt seg idag. Så sedan till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Jo jag skulle idag köra stretch men la ner det idag. Så sedan skulle jag då köra igång med middagen och idag hade jag tänkt att jag skulle ha fläsk och löksås men jag hade ingen grädde så jag fick ta fläsk och mos istället. Så såg filmen som jag hade kvar och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En rätt kass dag idag. Så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag sedan spel imonn och så skall jag ut och handla lite med.

TRÄNING: Ja skulle idag ha kört men tappade lusten idag igen. Men jag hoppas att nästa lördag är normal så kör jag då iallafall.

ROMAN: Ja inget idag men till måndag så kör jag igen. Satte mig idag och läste ur de tolv igen ett par kapitel blev det.

SPEL: Japp bra sömn efterlyses så kör jag imonn.

Så inte mer för idag ses igen imonn säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: