torsdag 18 september 2014

Torsdag 18/9-2014 20:22

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen kunde inte somna och till två igen så vaknade min granne. Sov rätt kasst fram till elva tiden då jag kom upp och fick frukosten i mig och så satte jag igång med romanen. Men idag till 12:30. Så körde den fram till ett då det var lunch och så igen fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen men idag gick det inte som jag ville så jag gick igång med middagen. Så såg på teven när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så en kass dag idag och det är ändå min födelsedag idag men jag är så gammal att jag inte talar om det längre men till nästa år så är det jämt. Så mer? Tvätt imonn och så skall jag ut och handla lite med. Nä nog för idag ses igen imonn. Jo en sak jag har fått ont i nacken så jag mailade till dem som jag köpte kudden hos så får vi se vad det leder till jag tror att det är kudden som inte är bra längre. Att få ont i ryggen visste jag att jag skulle få men i nacken då måste kudden vara kass. Och det är två år garanti på den så jag hoppas att jag kan fixa detta. Tror inte nacken har med sängen att göra nämligen. Vi får se hur det går med det mer om detta längre fram.

TRÄNING: Japp idag gick det lite kasst men jag var seg idag så. Tappade tråden helt idag och la ner men jag cyklade ändå idag men en kass träning idag. Men jag höjde upp så till nästa vecka så blir det mer att lyfta igen. Vi får se hur det går med det. Men kasst idag.

ROMAN: Ja seg idag och jag tänkte jag ligger en halv timme idag innan jag går igång. Så jag fick en och en halv timme idag och det gick trögt som fan idag. Jag har bestämt mig för att läsa allt jag har skrivit så jag får lite koll kommer inte ihåg vad jag har skrivit eftersom jag har sovit dåligt det är skit.

SPEL: Ja lördag hoppas jag att jag kan få till lite spel igen med besök och allt.

Så inget mer idag ses igen imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: