onsdag 3 september 2014

Onsdag 3/9-2014 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt kom till sans när skrivaren gick igång till elva tiden. Men kom inte ur sängen förrän till lite över. Fick i mig frukosten och så stack jag till mötet, tog vagnen dit och sedan gick jag hem. Men var inne i ICA och handlade sedan så gick jag hem med allt jag hade köpt en timme tog det nog att gå. (Jag såg inte hur länge det tog men tror nått sånt) Så sedan när jag kom hem så satte jag igång med middagen till tre tiden men kom inte igång förrän till fyra tiden idag. Jo jag fick ett samtal idag från rörmokaren han kommer till halv sju på fredag så den dagen går åt skogen. Han skall byta kranar alla mina kranar är kassa, i köket på toan och i badkaret. Så gick igång med middagen som jag sa och fick det klar till fyra tiden. Idag hade jag kotletter med klyft och såg mina serier en hade slutat förra gången. Så jag har två kvar tills imonn. Nä till fredag blir det. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag imonn hoppas jag att jag kan få i mig en mjukis med innan jag får i mig middagen. Kan inte ta dem sent för det gillar inte min mage längre. Så mer? Nä inte mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Japp då kör vi igen imonn väskan är packad och jag är redo för träningen.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn. Dock så gillar jag inte att jag missar fredag och sedan lördag med. Men men det är inte mycket att göra åt det måste göras så.

SPEL: Ja hoppas jag får en bra natt till söndag så jag kan köra igen på spelet. I denna värld skall jag få en dammsugare som blåser och ett par grapplingskrokar så det är två grejor att få här.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: