lördag 20 september 2014

Lördag 20/9-2014 20:34

DAG: Jaha natt igen och samma skit igen vaknade till två då mina grannar gick upp. Så kass sömn inatt igen och jag måste nog upp igen och säga till igen. Så kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Sedan efter detta var det att vänta på att de skulle komma och till lite innan ett kom de. Jag spelade lite spel och det gick inte bra och så tog vi lite kina mat. Tog ny mat idag och det smakade inte alls så det kommer jag inte ta igen. Så vi fick i oss en kopp kaffe med och sedan så stack de hem igen. Det var min lilla far och mor som hälsade på mig idag. Fick en femhundring och lite till. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag satte mig och läste lite idag innan jag bloggade.

TRÄNING: Ja inget storstretch idag men till måndag så kör jag igen.

ROMAN: Ja jag har beslutat idag att jag måste läsa igenom allt som jag gjort och sedan köra vidare för med kass sömn så blir det bara värre och värre men vi får se om vi kan lösa det hoppas jag.

SPEL: Ja spelade ett par timmar idag men kom inget vart nästan lite kom jag framåt men så tog det slut och så la jag ner. Men jag kanske hinner lite imonn efter att jag har gjort träningsmaten.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: