måndag 29 september 2014

Måndag 29/9-2014 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade ett antal gånger under natten och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så körde jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen sedan hem och idag inte stretch utan middag med en gång. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? En okey dag idag för jag hade rätt bra flyt på romanen idag. Annars var det nog en vanlig dag idag men så där sömn.

TRÄNING: Ja var sen idag så jag hoppade magen idag men inte för jag var sen utan för att jag fick ont i ryggen igen. När fan skall det släppa då? Men jag satte mig på cykeln och körde ett tag sedan hem. Och idag när jag skulle köra armhävningarna så sket det sig igen och igen var det ryggen som gjorde ont. Så jag la ner idag får se till torsdag hur det går.

ROMAN: Ja idag gick det bra kom igång med en gång idag och sedan gick det bra att skriva men jag fick lägga ner till tre då hade jag ångan uppe men skulle till träningen.

SPEL: Ja vi får se hur det går till söndag om jag har lust eller inte.

Så fick ett samtal idag på mobilen men då var jag på gymmet så skall ringa imonn och då skall jag ut och köpa den nya mobilen sedan hämta ett paket. Det var fläkten som hade kommit får se när de kommer och sätter in den då men jag ringer imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: