torsdag 4 september 2014

Torsdag 4/9-2014 20:27

DAG: Jaha sen idag men jag satt länge framför teven idag. Men nu till natten och en rätt bra natt inatt inget som störde inatt det var det igår. Så kom till sans till lite innan elva idag och drog igång datorn innan jag gick upp. Jag spelade lite på eurojackpot det är mycket pengar där nu 480 mille så jag tänkte kan va med. Så sedan till elva kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen, körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det såg Jamie Oliver ett litet tag sedan family guy och satt för länge idag så jag blev sen. Tog en kopp kaffe efter och nu är jag här. Så mer? Ja imonn så skall jag upp till sex och sedan skall jag iväg till ja vad heter det då? Läkarcentralen och ta prover sedan skall jag hämta ut recept och så hem igen. Och jag får inte äta nått eller dricka nått innan provet så när jag går upp till sex så kommer det gå lång tid innan jag får nått i mig. För rörmokaren skall fixa och det kommer ta sin lilla tid det är tre kranar. Så jag hoppas att han är klar till två tiden sedan kan jag sticka och göra mitt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag men jag var också pigg idag efter bra natt så det gick lätt idag.

ROMAN: Ja körde sista idag den tredje och gick sedan på Roger igen efter detta så kommer Egor Asokov det är en Netzhit vad detta är skall jag inte avslöja men ni kan slå det på Google översätt från ryska till svenska så vet ni. Gick bra idag.

SPEL: Ja nu skall jag på lördag tvätta och göra träningsmat och stretcha vi får se hur det går. Men till söndag så kör jag igen så hoppas jag att jag sover bra bara så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: