torsdag 3 april 2014

Torsdag 3/4-2014 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och lite lättare inatt att somna men sov dåligt på morgonen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta till tolv så satte jag igång med romanen, körde den fram till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Så efter detta när klockan slog 15:30 så stack jag till träningen, sedan hem och stretch och så middag. Så såg idag på teven och satt alldeles för länge idag och glodde så jag är sen. Men jag fick i mig en kopp kaffe iallafall. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag. Så mer? Jo jag har pillat med inställningen till ett program ett bra tag nu de ändrar tiden hela tiden. Men jag skall ställa in tills lördag för det kommer till söndag så hoppas jag att de håller denna tiden sedan. Så mer? Har illa lite pengar kvar så lite pengar skulle sitta gott idag eller imonn. Har nu 600 att leva på fram till den 25é och imonn så måste jag ta ut 200 sedan är det bara 400 kvar kommer bli hård månad detta. Men vi hoppas på lite från lotto eller annat tummarna tack.

TRÄNING: Ja idag hade jag bättre tempo och jag cyklade i 25 minuter idag. Men armhävningar gick inte idag heller. Skall vila lite till och sedan köra knäna så jag gör lite iallafall. Men nu så håller den inte så jag hoppas jag kan sedan.

ROMAN: Ja körde på mina två timmar idag och det gick bra men imonn så är det tvätt som gäller för mig så inget på denna punkt imonn.

MUSIK: Nä inte nått.

WEBB: Ja jag hoppas jag sover till söndag så jag kan komma igång till tolv tiden. Har mycket att göra så hoppas vi att det blir rätt denna gång.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: