tisdag 22 april 2014

Tisdag 22/4-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men kom ur sängen till elva tiden. Fick frukosten i mig och sedan gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 tiden lite efter idag. Så sedan så laddade jag in cubase till musikdatorn ja det var 64 biten jag la in hade 32an innan men la idag in 64 biten med. Så efter detta så stack jag ut och handlade lite, tog ut 200 innan och sedan in på ICA. Köpte för 300 idag och fick lite rabatt men jag glömde lite med som jag får ta imonn. Så sedan hem och gick igång med middagen var sen idag. Hade idag karréer med pommes och såg mina serier som idag inte var många. Ett antal hade gett upp så jag såg inte många idag. Men jag sparade en tills imonn. Så sedan fixade jag till en kopp kaffe men glömde av den och fick dricka den kall idag. Så mer? Nä det var inget mer idag en okey dag idag trotts lite kass natt.

TRÄNING: Ja skall vila axeln i denna vecka så hoppas jag att den håller till nästa. Skall då testa att köra riktiga så hoppas jag att den håller då. Men det är inte helt bra ännu så.

ROMAN: Japp körde idag och har kommit till sidan 267 idag. Så det går framåt iallafall.

MUSIK: Ja lite idag jag laddade in nya cubase idag det var då 64 bitan som jag laddade in idag och sedan så uppdaterade jag den med till 7.5.20 så nu är det klart för användning.

WEBB: Ja Skall få till lite i helgen hoppas jag då skall jag göra novell och sedan statistik och recept de två sista kommer gå fort det är bara att kopiera och lite till så jag tror jag kommer hinna med detta till söndag. Vi får se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: