måndag 21 april 2014

Måndag 21/4-2014 20:23

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra natt men vaknade tidigt idag och var uppe ett par gånger idag innan jag tillslut gick upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till ett sedan lunch och så två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem stretch och så middag på det. Så mer? Jo jag vann igår 21 spänn inte så illa skall snart byta rad på lotto en gång till jag vinner så ändrar jag den. Så mer? Jo min skrivare har stått på hela tiden jag var borta det går igång själv till elva och sedan slår den inte av igen. Det går att göra så den gör det men då måste jag ta bort att man kan maila den så skriver den ut. Den funktionen måste stängas om den skall själv stängas. Så mer? Varmt idag gick ut med min skinn jacka idag men jag kunde haft annat idag var rejält varmt idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag en rätt bra dag idag på det hela taget.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag hoppade armhävningar idag igen så kör jag till nästa vecka hoppas att det inte längre gör ont då.

ROMAN: Ja körde idag fram till sidan 253 så nu är det 250+ kvar har kommit nästan hälften nu.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så skall jag köra igen vi hoppas att jag sover bättre så jag kommer igång tidigare nu till denna söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: