söndag 27 april 2014

Söndag 27/4-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och vaknade ett antal gånger under natten men kom igång tidigt idag så jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Efter detta gick jag igång med hemsidan med en gång. Körde idag fram till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Sedan gick jag igång med middagen till tre tiden nä halv fyra var det. Hade idag fläsk med mos och löksås var inte lika gott idag som igår. Men jag måste äta upp fläsket innan det blir dåligt så jag fick ta igen idag. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och en mjukis. Samtidigt med detta så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett tag med. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår från svenska spel men kanske vann jag lite ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? En bra dag idag trotts att jag vaknade ett antal gånger under natten. Lite seg idag när jag skulle upp med det gick ändå rätt bra idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag vila axeln två veckor och sedan hoppas jag att den håller.

ROMAN: Nä inget idag men tills imonn så…

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag kom jag upp bättre men jag var seg så jag kom ändå inte igång förrän till efter tolv mot ett tiden. Men idag så gjorde jag novell och statistik och recept och så började jag på musik men hann inte så mycket idag på den. Men en bra dag idag fick gjort det jag skulle så helt okey dag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: