tisdag 15 april 2014

Tisdag 15/4-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rejält kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten sedan lite illa på morgonen. Kom ur sängen till lite efter elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag gå igång med romanen men kom inte igång förrän till halv ett tiden. Körde sedan idag fram till 13:50 tiden satt lite längre idag eftersom jag missade lite idag morse. Sedan var jag och handlade lite tog ut 200 så nu har jag 200 kvar som då skall räcka till den 25é. Sedan hem igen och stack sedan ner med soporna och så upp igen. Satte igång med middagen till fyra tiden sen idag igen. Hade idag kotletter med pommes och såg min serie idag. Så har ingen yoghurt så jag kan inte ta mjukisar på ett tag. Men fick i mig en kopp kaffe iallafall. Så sedan satte jag mig och läste men tappade farten idag och gav upp. Så mer? Ja en seg natt med många vak mitt i natten och till ett tiden så piggnade jag till och hade illa svårt sedan att somna. Så en kass natt. Så mer? Jo en serie såg jag i datorn för boxen som är kass spelade inte in den för den låste sig. Jag skicka den till comhem men de skickade det tillbaks utan att göra nått. Så ibland så hänger den sig inte mycket att göra får ha en kass box har inte råd att köpa ny. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra igår och jag lyckades hålla axeln utan skador. Så får vi se till lördag om jag inte kan köra igång med armhävningar igen. Annars så får jag vila lite till med den.

ROMAN: Ja seg start idag så lite små kasst idag men jag fick nog en och en halv timme idag ändå för jag satt längre idag. Nu har jag kommit till sidan 205 och det är nog en 300+ kvar.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp till söndag så skall jag åtminstone göra skräcknoveller och noveller hoppas jag. Om jag hinner med det skall ut och handla lite med så skall jag nog få till lite hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: