söndag 13 april 2014

Söndag 13/4-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt vaknade tidigt idag och många gånger fram till elva men låg ända till tolv innan jag gick upp idag. Kände mig seg idag så jag gick inte upp utan låg kvar idag. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med dammsugningen. Efter detta så gick jag igång med webprogrammet körde detta idag fram till 14:45. Efter detta så pillade jag med datorn ett tag och så gick jag igång med middagen till tre tiden ja det var nog närmare fyra tiden. Idag hade jag karréer med klyft och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag lite med datorn igen och så la jag mig ett tag fram till nu. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så igen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag eller så imonn till bloggen om det som vanligt inte gav nått. Så mer? En rätt okey dag idag fick gjort det jag skulle och det gick bra så en okey dag idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag kan hålla axeln så länge så jag kan testa den med armhävningar igen. Kanske en vecka till men vi får se hur lång tid det tar och om jag inte skadar den igen.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag körde jag målningar och sedan gav jag upp för dagen. Men det går lite snabbare nu för jag vet hur jag gör och innan så var det ett par år sedan jag gjorde det. Men nu kan jag för jag har gjort en gång innan. Så blir det skräcknoveller och noveller till nästa gång och kanske lite till vi får se.

Så ja har inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: