söndag 6 april 2014

Söndag 6/4-2014 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och en så där natt inatt, somnade inte som jag ville men sov ändå så där under natten. Vaknade ett antal gånger under morgonen och orkade inte gå upp till elva utan låg till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med dammsugningen. Så efter denna till ett tiden eller efter så körde jag på med hemsidan. Körde den idag fram till 14:30 då jag tänkte att det inte var någon ide att gå igång med nytt igen. Så efter detta så gjorde jag inte mycket innan det var dags för middagen. Jo jag var på hemsidan ett par gånger till innan jag la ner för dagen. Så var det då middag hade idag korv och klyft och såg mina serier idag när jag åt. Så till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste lite ur flickan från ingenstans. Så mer? Ja sedan packade jag väskan och så la jag mig och väntade på att klockan skulle slå tjugo. Så mer? Ja sov inte så bra inatt så när jag väl skulle upp så orkade jag inte idag. Men det är en dag i veckan så det är inte så farligt. Så mer? Jo jag vann inte stort för de ringde inte men kanske lite. Ja inte på eurojackpot för det såg jag igår att jag inte vann på men på lotto kanske lite. NI får spana på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då hoppas jag att jag kan hålla emot på bröstet så jag inte får mer ont. Jag tror jag kan detta men vi får se tills imonn hur det går. Går det bra så kommer jag hålla upp med axeln nästa vecka och sedan köra igen och hoppas att den håller.

ROMAN: Ja imonn så kör vi igen hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp idag så körde jag även om jag var sen idag igen så körde jag. Jag fick idag gjort två sidor och länkar till dem med. Men det tar lång tid att göra dem det är mycket jobb med dem efter att jag har lagt upp själva bilderna. Jag får göra om igen och lägga till så att ett fönster kommer upp när man klicka på dem.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: