tisdag 29 april 2014

Tisdag 29/4-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt bra natt trodde jag men så vaknade jag och kom upp sedan sket det sig var illa trött hela dagen idag. Vet inte vad det beror på men jag tycker att jag sover rätt bra men när jag sedan kommer upp så är jag trött som fan så även idag. Fick i mig frukosten och så stack jag till klippningen sedan till ICA för att handla lite. Köpte upp alla pengar jag hade idag 300 så nu har jag 50 kvar i plånboken och så 1100 på banken måste leva snålt nu. Så kom hem och tänkte då att jag skulle köra lite roman men orkade inte det idag. Så jag la mig och låg fram till halv fyra tiden då jag gick igång med middagen. Idag hade jag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så sedan har jag idag lyssnat lite på musik i spotify och såg idag att det inte längre går att köpa musik? Det har jag inte sett innan men jag har hållit upp med spotify med ett bra tag nu. Så mer? Såg på internet att det var början av 2013 som de slutade med detta. Och varför vet ej? Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha skall köra tills torsdag och då skall jag också göra stretchen som jag inte gjort på ett tag nu. Men jag har varit seg hela tiden nu vad detta beror på nu vet jag inte.

ROMAN: Ja vi kör igen imonn då blir det två timmar som vanligt igen.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja till söndag kör jag igen och då hoppas jag att jag kan få till musik sidan och kanske lite till vi får se.

Jo jag satte mig och läste idag med ur flickan från ingenstans. Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: