fredag 11 april 2014

Fredag 11/4-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt igen kunde inte somna igår så jag låg länge innan jag somnade sov sedan rätt kasst fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv så stack jag ner och fick in allt i maskinen sedan upp igen. Och då fick jag i mig frukosten alltså inte som jag sa här över innan jag gick ner med tvätten. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå så jag kunde hänga upp den. Och det gjorde jag sedan så till tio i två tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Fick en check på 50 idag från ICA och det gjorde att jag kunde köpa det jag ville nästan iallafall. Så sedan hem och innan detta så hade jag uppdaterat musikdatorn och det ville inte riktigt idag men tillslut fick jag igång den ändå. Så när jag kom hem så satte jag igång skannern på båda datorerna. Så efter detta så pillade jag lite till med datorn och till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Och gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg mina serier när jag åt. En film hade jag med som jag såg lite på idag eftersom klockan var se. Så efter detta så till åtta tiden så slog jag igång musikdatorn igen och uppdaterade lite till. Var något problem med denna uppdatering men det hade kommit uppdatering till detta idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men jag vill ha runt 60 000 så kan jag gå kurs på webprogrammet och sång kurs och lite till. Till lördag då smäller det till det känner jag på mig eller hur?

TRÄNING: Ja jag har bestämt mig för att vila axeln tills den inte gör ont mer. Håller jag formen till måndag på bröst övningen så skall detta gå. Så hoppas jag att jag kan köra armhävningen sedan. Vi hoppas på detta.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen.

MUSIK: Ja jag skulle då uppdatera musikdatorn men det ville den inte alls. Fick avbyta och gå på igen men tillslut så gick det som det skulle. Nu är den uppdaterad och redo för påsken. Så en sak till den datorn har tendens att tappa uppkopplingen ibland. Men jag hoppas att denna uppdatering löser detta. Det var därför jag fick avbryta idag för den tappa uppkopplingen.

WEBB: Ja kör till söndag får vi se hur det går med det.

Så ringde jag till McAfee idag och frågade om nya programmet och det kanske inte går att göra på morsans dator så då måste jag lägga annat skydd på hennes om det inte går att göra med den nya. Vi får se hur det går med det. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: