måndag 28 april 2014

Måndag 28/4-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde att jag sov rätt bra inatt men så var inte fallet. Men det har nog med att jag sov dåligt innan så räckte det inte inatt. Vaknade till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen. Körde den till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Efter detta så var det träningen till halv fyra och jag stack dit idag. Men det gick så där idag men hem och så stretch som gick så där idag med och så middag. Jag såg Jaime Oliver laga mat på 15 minuter sedan gick jag över till family guy. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. En rätt slö dag idag som jag sa så trodde jag att jag sov bra inatt och kanske gjorde jag det med men två dagar innan så räckte inte detta inatt. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Men till denna veckan då smäller det till det känner jag på mig eller hur? Jag la in eurojackpot med för fem veckor i lördags. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Då det är klippning så ni bara vet.

TRÄNING: Ja idag tog det emot att köra och jag skippade cykeln idag körde en fem minuter sedan gav jag upp för idag. Och jag skippade stretchen idag med hade inte lust idag. Men jag gjorde mina övningar så okey då.

ROMAN: Ja körde min tid idag och det gick bra idag har kommit till sidan 322 idag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så kör jag igen då skall jag göra musiksidan. Där skall jag lägga till tre menyer i överkant som jag hade innan men jag har ingen aning om jag kan göra det. Dock så har jag gjort det innan men jag kommer inte ihåg hur man gjorde. Jag gjorde det för många år sedan nu. Vi får se hur det går då mer info till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: