lördag 26 april 2014

Lördag 26/4-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten och till sex så låg jag vaken fram till nio gick då upp och pillade med datorn ett tag och la mig sedan igen. Men kunde inte somna så jag gick upp till tio tiden och fick i mig frukosten. Efter detta till 11:30 satte jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 så lång tid idag. Så sedan skulle jag då köra igång med storstretchen men testade axeln och, ja ni får veta mer nedan. Så jag gick igång med middagen hade idag fläsk och löksås och potpäror lika gott varje gång. Såg mina serier och så satte jag igång en film som jag hade börjat se på internet för ett tag sedan. Såg den och så nu är jag här rätt okey natt men jag vaknade ett antal gånger till mina grannar. Så mer? Jo sedan satte jag mig till sju tiden och läste ur flickan från ingenstans. Så mer? Vi hoppas på bra sömn så jag kan få lite gjort imonn.

TRÄNING: Ja idag så skulle jag då köra igång men axeln höll inte får vänta ett par veckor till så får vi se. Så jag skippade stretchen idag kände inte för det idag.

ROMAN: Ja idag kom jag upp till T252 och la till det jag skulle nu är det bara att köra på och så är den sedan klar och skall ligga en månad sedan skickar jag den tror jag. Så skall jag gå igång med nummer tre kodnamn ondskan eller nått sånt ja den heter något annat men man skall inte avslöja det tror jag. Men den skall bli rolig att gå igång med för jag vet att jag skall skriva annorlunda i denna mot innan. Så får vi se om det hjälper eller inte.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja hoppas jag sover inatt och kommer igång i tid imonn så jag hinner med det jag vill. Men ett par två tror jag att jag kommer hinna imonn vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: