onsdag 2 april 2014

Onsdag 2/4-2014 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och inatt gick det rätt bra att sova även om jag sov lite kasst på morgonen som vanligt. Jag har tagit mackor runt halv tolv tiden och inatt gjorde jag inte detta och sov rätt okey inatt. Så det var nog detta som gjorde så att jag inte sov som jag skulle innan. Detta förklarar dock inte varför jag inte sover på de starka tabletterna. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag skulle ut till ICA för att handla. Runt två tiden gjorde jag detta och köpte för över 200 idag så nu är de pengarna slut. Men jag har 600 kvar att leva på fram till den 25é. Så sedan hem och gick igång med middagen till lite efter tre idag. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier trodde jag men idag var det inget att se. Så jag såg en film men tack vare att tiden ändrades så spelades inte hela filmen in. Så det sket sig idag och till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och en kopp kaffe innan dess. Så mer? Jo jag satte mig till sju tiden och läste ur flickan från ingenstans ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo det är ju lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni spana på twitter vad det gav.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Skall vi då se om jag kan göra armhävningar har ju vilat axeln ett tag nu. Om inte så skall jag köra på knäna så gör jag lite iallafall.

ROMAN: Ja har kört idag och det är lite jobbigt för jag kör två saker samtidigt och ibland så glömmer jag en sak och måste gå tillbaks igen. Men det gick bra idag ser fram emot två timmar imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja vi får se hur långt jag kommer till söndag men lite snabbare hoppas jag att det går nu när jag vet hur man gör. Mer info till söndag.

Så inget mer idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: