onsdag 16 april 2014

Onsdag 16/4-2014 20:08

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan igen med massor av vak inatt. Så till elva tiden så låg jag kvar i sängen fram till halv ett tiden. Jag hoppades att jag skulle vara piggare men det var jag inte. Så kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag så orkade jag inte mer en en timme idag. Så efter detta så var jag nere med soporna. Sedan upp igen och efter detta så fick jag gå igång med middagen klockan var redan tre då. Idag hade jag fiskpinnar och potäter och majonnäs och såg en film som var rätt kass. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med och läste ur flickan från ingenstans. Så mer? Jo det är lotto men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? En rätt kass dag idag men jag har har varit lite dålig i magen med om detta spelade in för sömnen. Och jag vet inte varför jag har varit detta innan brukar jag veta med en gång var det är men inte nu. Kan vara brödet jag tog lingon bröd och om jag inte minns fel så var magen kass hela tiden jag åt detta. Om det nu är det kan vara annat med vet inte riktig denna gång. Så mer? Jo jag har spanat in fortsättningen på flickan från ingenstans. Men har nog inte råd att köpa den tror jag. Men kanske då gör jag en beställning senare i månaden. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra imonn igen och sedan kommer jag missa stretchen till lördag men skall testa till söndag om jag hinner att köra armhävningar.

ROMAN: Ja seg som fan idag och fick bara ut en timme idag men alltid nått bättre än inget alls.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja söndag hoppas jag men måste nog ut och handla lite så jag hoppas jag kan få till lite iallafall.

Jo spanade lite på en film via play idag men hann inte se klart den idag. Så inget mer idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: