fredag 1 mars 2013

Fredag 1/3-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och inatt testade jag något nytt, ja kanske inte nytt men jag testade igen och det gick åt skogen med det. Så jag somnade illa sent igår och var seg idag när jag till tio tiden vaknade. Ja jag vaknade ett antal gånger innan detta med men till tio så var jag vaken för gott. Klockan var närmare halv tolv innan jag kom upp ur sängen. Fick inte i mig frukosten utan efter att jag hade varit nere med tvätten så fick jag i mig den. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå kvart i ett då det var dags för att hänga på den samma. Efter detta så stack jag upp igen och stack till ICA men innan detta så startade jag datorerna för skann. Så sedan köpte jag lite och tömde soporna innan jag stack till ICA. Så fick inte med mig allt idag så jag måste ut imonn med en runda till ICA. Så sedan kom jag hem och gick igång med ugnen till 15:20 tiden sedan till 15:45 så stack jag ner och fick upp tvätten. Efter detta så var det middag hade idag kotletter med pommes och såg mina serier men hann inte med alla idag skall se mer imonn. Fick inte ner lunch idag heller kände inte för det idag. Så mer? Jo jag vann igår 20 spänn men spelade bort allt på triss och vann inte nått. Inte heller på lotten jag idag hämtade när jag var ute har ingen vidare tur på triss. En gång så vann jag 1000 men sedan dess inget alls, det är över 15 år sedan nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo jag pillad lite med hemsidan idag med la på lite smått som jag hade missat innan men det var bara små grejor så jag la det inte som uppdatering.

TRÄNING: Japp imonn så är det storstretch som gäller för mig och imonn så skall jag köra rätta armhävningar har slarvat på det ett tag.

ROMAN: Jaha imonn så kör jag igen då ja vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra. Kan bara hoppas att jag somnar inatt så det inte blir som igår. VI hoppas på det.

Inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: