fredag 8 mars 2013

Fredag 8/3-2013 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja sov rätt okey men ett antal vak under natten. Kom till sans till tio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och satte igång med romanen till tolv tiden. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Men fick inte med mig allt idag så jag måste ut imonn med en tur. När jag kom hem och satte jag igång att steka träningskycklingen. Så efter detta så gick jag igång med middagen men innan detta till två tiden så satte jag igång datorerna för skann. Så de var klara när jag kom hem från ICA. Så middagen ja körde idag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt. Satt länge idag så jag missade lunch idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja skall ut en sväng så jag bör vara varm imonn innan jag går igång. Vi får se hur det går då?

ROMAN: Ja jag körde mina en och en halv timme idag och det gick bra idag det är inte så mycket kvar nu men så har jag en omgång till innan jag skriver ner det. Då blir det detaljer som jag skall lägga till. Vi får se hur det går då.

Japp kort blogg idag men kommer igen imonn med mera då. För idag säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: