lördag 23 mars 2013

Lördag 23/3-2013 20:08

DAG: Jaha till natt  igen och en vanlig natt inatt sov och vaknade fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30. Efter detta så gick jag igång med träningsmaten och så slöade jag fram till fyra tiden då jag gick igång med storstretchen. Efter detta så var det middag som gällde och idag hade jag karréer med pommes. Såg på mina sista serier idag när jag åt detta. Så mer? Jo det är lotto idag och jag skall meddela er på twitter om det gav storvinst eller så. Annars så blir det till imonn på twitter om det inte gav så mycket, eller så till måndag om det inte gav nått. Jo jag satte mig efter middagen och läste ett par kapitel ur duma key. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kort blogg idag tror jag visst men kommer igen imonn med mera strunt så vi ses igen då.

TRÄNING: Ja som vanligt seg stretch idag men jag kom på varför det var jobbigt med armhävningarna jag gjorde dem för långt bak innan. Då gjorde det ont i axlarna men idag så gick jag fram och då gick det bra. Så jag skall göra dem så sedan med.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra nu är det uppehåll imonn sedan till måndag kör jag igen. Sedan är det påsk och innan dess så är det mat köp tisdag och onsdag sedan är det torsdag då jag skriver och så är det till morsan sedan ett tag.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: