onsdag 27 mars 2013

Onsdag 27/3-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då och en rejält kass sådan igen, somnade till ett tiden nått sånt men vaknade sedan igen redan till fyra. Låg sedan vaken till sex sov till sju och till åtta gick jag upp. Fick i mig frukosten och så tänkte jag att jag kan nog sova lite till till nio tiden. Det har hänt ett par gånger att jag har lyckas somna om igen men inte idag. Låg ett tag sedan kom jag upp igen. Gjorde sedan inte mycket fram till halv ett, jo jag dånga ett mail till Telia om en räkning får se vad de säger om det då. Så till halv ett så stack jag till ICA. Men innan jag kom dit så stannade jag på lotto butiken och löste in två lotter. En på tio och en på 120 så jag fick fyra triss och en tia tillbaks, som jag skrapade idag och fick två på 60 på dem så jag skall ta nya för det. Någon gång skall man väl vinna lite mer än futt vinster, dock så har jag vunnit 1000 en gång men efter det inget alls bara skit vinster. Men denna gången så vi får se när jag löser in dem ni får veta mer om detta längre fram. Så sedan iväg till ICA och köpte kött idag sedan hem igen. Fick sticka ner med soporna en gång för jag glömde när jag gick. Så efter detta så har jag inte gjort så mycket idag. En kass natt men ändå en rätt okey dag idag. Så till fyra tiden så var jag klar med middagen, hade idag köttbullar med pommes. Har inte haft detta på väldigt länge hade två paket med bullar i frysen idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag har packat för imonn och då skall vi se om jag blir klar i tid eller om det tar lite längre imonn med. Men kommer jag inom tio minuter så är det lugnt.

ROMAN: Ja då skall jag gå igång med den andra romanen imonn skall gå igenom den och sedan skicka in den. Men ett förlag som jag tänkte skicka till tar inte emot manuskript så jag får ta annat. Så skall vi se om jag tycker det är okey eller inte. Det har gått tre månader nu sedan jag blev klar med den så imonn skall vi se.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: