lördag 2 mars 2013

Lördag 2/3-2013 20:22

DAG: Jaha idag är jag sen men jag låg på sängen och filosoferade så jag glömde tiden. Så mer jo till natt igen då ja sov så där men rätt okey natt kom till sans till nio tio tiden och låg sedan fram till halv elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och en kopp kaffe så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och körde igång med storstretchen, jo innan detta så stekte jag träningsmaten sedan stack jag till ICA. Så efter stretchen så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och kebabsås och såg mina serier när jag åt detta. Satt länge idag ända fram till sju tiden och lite efter till och med. Så mer? Jo i när var nu detta jo i går så la jag upp ny statistik på hemsidan med gjorde det med en gång på morgonen. Så mer? Ja mer ja kommer inte på mer idag tror jag visst. Men en bra dag idag gick som jag ville och bra på det hela taget. Jo så har vi ju lotto idag ni får veta på twitter idag om de ringer annars imonn på twitter om det inte gav så mycket. Ja och sist som vanligt på måndags bloggen om det inte gav nått. Känner på mig att jag inte kommer slå till ännu det skall komma över 220 mille då slår jag till eller hur?

TRÄNING: Ja idag tog jag tag i armhävningarna och la på till femton och det var tungt men det gick. Kom igång rätt tidigt idag med så en bra träning idag.

ROMAN: Ja har kommit på rätt mycket idag även om det inte är så mycket jag skriver. Det är bara miljöbeskrivningar som kommer med denna gången. Så får jag ta en omgång till sedan med detaljer. Och som vanligt så har jag problem med namnen så är det varje gång. Men jag tror att jag skall kunna rätta till det denna omgången hoppas jag.

Så imonn så är det dammsugning och så hemsidan sedan tänkte jag sticka till morsan med skärmen om jag kan bära den så. Vi får se kommer igen imonn med rapport om detta. Men nu är det inte mer än detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: