söndag 17 mars 2013

Söndag 17/3-2013 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja somnade inte som jag ville igår utan till två tre tiden. Sov sedan kasst fram till fyra tiden men somnade igen fram till sju sedan åtta och nio och ett gäng gånger fram till tolv tiden. Då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Och trotts att jag var sen idag så var jag klar med frukosten till tjugo över tolv idag. Då gick jag igång med dammsugningen efter denna så var det hemsidan igen. Idag hade båda uppdaterat och det gav 258 259 på spotify sidan och 300 301 på startsidan. Och ja jag har kommit över 300 uppdateringar sedan 2010 då jag la upp den nya sidan. Så mer jo jag la ut på twitter och facebook uppdateringarna med. Så mer? Efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills klockan slog tre eller om det var halv fyra tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag lax med citronsås och dillsås med kokta päror till och det var väldigt gott. Nu sår det att såsen som kommer färdig skall räcka till fyra personer men det blir bra till mig bara. Så mer? Jo idag såg jag på Adobe att de har nytt abonnemang på 500 lite över så får man tillgång till alla program det skulle vara något det. Men jag har inte råd med detta nu om jag köper dator. Så mer? Jo det är lotto ja eller var igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Vi hoppas att de lägger upp lite nya datorer tills imonn eller nästa vecka så jag kan köpa min snart.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för nya tyngderna tills imonn. Vi får se hur det går då? Kommer nog bli lite sen imonn tror jag brukar bli det när jag höjer.

ROMAN: Ja kör imonn igen då ja sedan såg jag idag i kalendern att jag snart skall gå på den som jag gjorde innan igen. Slutet av månaden så kör jag igång igen och så skall jag sedan skicka in den med. Så tar det tre månader innan jag får svar och en till på ett av förlagen.

Nä nog för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: