onsdag 20 mars 2013

Onsdag 20/3-2013 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, kunde inte somna som jag ville igår utan låg till två tre innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden men vaknade ett antal gånger under morgonen med. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack ut och handlade lite. Tänkte köper idag så slipper jag till fredag, så jag köpte träningsmaten och sedan hem igen. Så fick ta ut 200 idag för jag gjorde slut på mina pengar förra gången jag var ute. Så sedan hem och skulle gå igång med middagen när telefonen ringde så jag tog den. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och såg mina serier när jag åt. Så satt länge idag så jag tog kaffe och sedan en latte och lunch på samma gång. Såg en film när jag åt detta sedan var det att läsa lite ur duma key. Ett par kapitel blev det idag och nu börjar det hända saker jag är på väg mot slutstriden men rätt många sidor kvar ännu. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på twitter om det gav lite bara. Annars blir det tills fredag om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan tills imonn så får vi se hur det går med nya tyngder. Brukar bil lite jobbigare på torsdagar när jag höjer.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag igen och det gick bra. Vi får se hur det ser ut sedan när jag får allt nerskrivet med. Jag måste se allt jag gjort innan för att kunna veta vad jag skall göra sedan.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: