torsdag 21 mars 2013

Torsdag 21/3-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen kunde inte somna igår men vet inte när jag tillslut somnade. Sov sedan som vanligt med många vak fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den till ett sedan igen till två fram till tre då det var slut för dagen. Så mer? Jo till fyra så stack jag till träningen och sedan hem igen och stretch och så middag på det. Idag smakade middagen inte gott alls och jag åt inte upp idag. Så såg på family guy när jag åt och sedan en lite stund på konspirationer. Så mer? Jo det är tvätt igen imonn eftersom det är helg nästa fredag så fick jag ta igen till denna veckan. Så mer? Jo jag vet inte om jag vann nått men ni får veta det idag på twitter när jag kollat mailen. Eller så imonn om det inte gav nått då på bloggen. Så mer? Hoppas att det kommer en ny dator snart skulle vilja köpa nu. Men vi får se vad som kommer till nästa vecka för då hoppas jag att det kommer mer.

TRÄNING: Ja tungt idag men det gick ändå bra idag men det tog tio minuter längre än annars idag. Men på vissa grejor så höjdes det med sju kilo det är mycket det. Men det är ju Amerikanska mått de mäter i små pinnar stora koppar och feta damer. Och redskapen är med detta måtten så när de höjer så blir det sju kilo i taget.

ROMAN: Jaha idag gick det bra att köra det går långsamt mot en bok av det men det kommer ta sin lilla tid. Såg idag på ett förlag till som jag tror jag skall skicka in till eftersom man kan skicka på mail. Då kostar det inget iallafall.

Så nog för idag och tack för idag så ses vi igen tills imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: