måndag 18 mars 2013

Måndag 18/3-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra natt hade väl sex sju vak men jag sov rätt bra på morgonen. Ja jag somnar och vaknar i ett med en timmes mellanrum men ibland så är jag ändå pigg när jag sedan till elva tiden kommer ur sängen. Så var det idag jag var rätt pigg och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Då var klockan tolv sedan var det paus till ett fram till två sedan körde jag igen fram till fyra. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag. Idag gick maten ner och detta trotts att jag var illa sen idag. Men jag har inte ätit det på länge heller så och jag var inte sen efter detta brukar ligga senare än detta. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men till denna veckan så kommer det smälla till det känner jag på mig. Eller hur? Så har jag också extra miljonerna till fredag som jag får veta på lördag om det gav nått. Ja om det inte ger mycket då blir det på telefonen. Så mer? Jag fick skicka in till försäkringskassa idag, men jag glömde stoppa på brevet så jag får göra det imonn. Så mer? Ingen ny dator idag heller hoppas det kommer snart men det bör komma snart för envy kom för ett par veckor sedan så då kommer dessa med snart. Så mer? Jo jag såg på sjuan idag på Jamie Oliver han lagade en femton minuters rätt idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag var det ny tyngd och det kändes inte så mycket idag jo på en övning så tog det stopp. Men jag sänkte och körde klart på den. Men jag var femton minuter sen idag jag fick vänta på ett par övningar och så var det ny tyngd med så. Sedan när jag kom hem så var jag super seg på stretchen idag med så jag var 30 minuter sen där med.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag och det gick bra idag lägger in en detalj på var tionde sida eller nått. Ja jag håller inte reda på sidorna men tror att det blir nått sånt iallafall. Det gick bra idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: