tisdag 19 mars 2013

Tisdag 19/3-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey sådan inatt, vaknade ett otal gånger under natten men så på morgonen så sov jag som jag brukar en timme i taget fram till elva tiden. Så rätt bra sömn natt kom faktiskt upp innan elva idag och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, jag spanade på datorerna idag men inget nytt hade kommit idag. Så körde romanen idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och har pillat lite med spotify idag upptäckte att jag kan lägga mappar på allt idag. Har testat det innan men då såg jag inte att det delar upp sig trodde att allt la sig i samma mapp. Jo det gör det med det blandas inte med annat även om det gör det ändå. Men det är den funktionen som jag har saknat på spotify innan, så nu har jag extra att göra på söndag med detta. Skall lägga allt i mappar för RixFm, NRJ, MixMegapol och top ten det har jag redan gjort på den sista idag. Så mer? Kallt idag när jag jag var ute ja inte när jag stänger igen men hade öppet idag för jag skulle ner med soporna innan jag stack. Då var det rätt kallt ute. Så mer? Jo till tre nä halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt men fick lämna en tills imonn. Så mer? Ja inget nytt på datorn fronten idag heller, jag hoppas det kommer snart nytt. Så mer? Jo jag satte mig och läste lit ur duma key idag igen ett par kapitel blev det och nu börjar det hända grejor. Hans dotter är död och det är inte över ännu det har just börjat. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag så ses vi igen tills imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur det går tills torsdag om jag är lika sen då. Tror det men det tar ett par veckor sedan får jag upp farten igen hoppas jag iallafall.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och det gick bra idag med. Man jag satte mig framför datorn idag och pillade med spotify så jag missade en tio minuter idag. Men en bra dag idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: