tisdag 12 mars 2013

Tisdag 12/3-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt kunde inte somna igår utan låg till tre tiden innan jag lyckades somna. Sov sedan rätt kasst fram till elva tiden, idag tänkte jag ligga längre eftersom jag hade missat sömn natt men kom ändå upp idag. Fick i mig frukosten och drog igång med romanen körde den idag fram till 13:00 tiden. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite men fick inte med mig allt idag så jag måste ut imonn igen. Så sedan hem och gick igång med middagen till halv fyra tiden, innan dess så gjorde jag inte mycket idag. Lite små seg idag. Så hade idag fläsk och löksås med potäter idag var det illa gott och jag satt och såg på mina serier idag så jag missade lunchen med. Men efter detta så gick jag på duma key ett par kapitel och nu har det tagit fart. Vampyrerna är lösa och de har fattat en hel del om vad det är som händer. Så mer? Har inte fått in nya datorer ännu, jo det har kommit nya men inte med mer kräm i så jag får vänta ett tag till, men jag hoppas snart vill köpa nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja skall höja till nästa vecka så jag kollar höjningarna nu denna veckan. Men jag får kolla upp lite till till torsdag vet inte om jag fick det rätt i måndags. Mer till torsdag.

ROMAN: Ja seg idag men fick sluta lite tidigare idag för jag blev klar med denna omgången. Nu skall jag gå på sista omgången imonn sedan skall jag skriva ner till datorn sedan.

Nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: