onsdag 13 mars 2013

Onsdag 13/3-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en så där natt inatt kom till sans till tio tiden men låg idag ända till elva innan jag gick upp. Hade tänkt att jag skippar en halvtimme idag men gjorde det inte ändå idag. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen till tolv tiden. Körde idag fram till 13:30 efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gjorde inte nått fram till halv fyra tiden idag. Då jag gick igång med middagen, jo jag fick ett samtal med idag innan jag gick igång med middagen. Så hade idag karréer med klyft och såg mina serier idag med när jag åt. Så mer? Blir en mini blogg idag tror jag visst. Mer? Skulle sitta bra att få ny dator nu men det har inte kommit upp ännu och jag tänker vänta på att det kommer en med dubbla hårddiskar. Får hoppas att det kommer en med detta snart annars måste jag ta den som inte har det men vi hoppas på det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men ja det är ju lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och jag är redo för träningen imonn. Då skall jag kolla höjningen på torsdags träningen och så är jag sedan redo för att höja. Skall skriva ner det till söndag tänkte jag så det är klart till måndag igen.

ROMAN: Ja hade tänkt att börja sent idag men ändrade mig och körde ändå igång till tolv idag. Det gick bra idag och jag fick sova så pass bra att jag hade lätt att koncentrera mig.

Så nog för idag så ses vi igen imonn och då är jag säkert mång miljonär med, eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: