lördag 16 mars 2013

Lördag 16/3-2013 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen kunde inte somna som jag ville igår heller. Vet inte riktigt när men tillslut så somnade jag ändå och sov rätt kasst fram till 09:30. Och jag har sagt att jag vaknade till tio tiden med det har varit till 09:30 hela tiden. Det innebär att jag sover från ett till 9:30 det ger 8,5 timme som jag sover. Men jag sover inte i ett sträck så det ger inte åtta och en halv timme ändå. Men jag tror inte jag kan sova längre än detta hur vaknat nu hela tiden som detta och tror inte jag kan sova längre nu. Så skulle bara fattas att jag fick sova i sträck nu så skulle alla mina problem vara över. Så mer? Jo kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem och till tre tiden så gick jag igång med storstretchen efter denna så var det middag. Hade idag korv och mos och ketchup och såg en film som jag spelade in för ett tag sedan. Så mer? Ja mer jo jag såg inte om jag vann igår skulle komma mail om det så jag tänkte jag ser idag istället. Men jag tror inte jag vann men kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått.

TRÄNING: Japp körde idag och jag kom idag på att de armhävningarna jag gör är illa mer jobbiga än vanliga. Körde ett set med vanliga idag och det var lätt. Men det gick bra idag och jag är redo för nya tyngder till nästa vecka.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag och det gick bra även om det var lite segt idag.

Ja imonn så är det dammsugning och så hemsidan sedan är det lite teve tänkte jag. Skall kolla om det finns nått på play att se imonn efter mitt jobb är klart för dagen. Men nu är det bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: