torsdag 28 mars 2013

Torsdag 28/3-2013 20:17

DAG: Jaha lite bättre natt inatt sov fram till tio tiden men ett antal vak där emellan med men rätt okey. Kom upp och fick i mig frukosten och satte sedan igång med romanen, den gamla. Körde den idag fram till ett då det var dags för lunch och sedan igen från två till tre. Jo fick ett mail igår från dustin om att den väskan jag köpte inte fanns så jag fick slå ett samtal idag och beställa en annan. Men det blev en ryggsäck fanns inget annat. Så så kommer grejorna till tisdag nästa vecka sa han. Så gjorde inte mycket idag innan klockan slog fyra och jag stack till träningen. Tränade sedan hem och stretch och middag på det såg family guy när jag åt. Så mer? Jo det blir en kort blogg imonn och på lördag från mobilen så önskar jag alla en glad påsk. Jag skall till morsan och äta lite ägg, även om jag är allergisk så blir det nog ett par. Och ett par öl som jag också är allergisk mot nu. Skall höra av mig till läkaren om jag kan ändra på tabletterna så hoppas vi att det går över, om det inte redan är försent. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen tills imonn men då från mobilen.

TRÄNING: Japp gick bra idag och bara tio minuter sen men idag så var det en jävel som snodda mina last band jag glömde den på cykeln och så gjorde jag två övningar men då hade någon snott dem. Men det gick bra utan jag lyfter inte så tungt nu mera så. Och jag kommer inte köpa nya jag kan klara mig utan.

ROMAN: Ja idag så körde jag på och det ser rätt bra ut även om jag tvivlar på att någon vill trycka det. Jag fick lägga till lite idag som start tänkte på det för ett tag sedan att jag måste ha det med. Men det är bara lite som jag lägger till men det är bra om det är med.

Ja inte mer idag som jag sa så kommer jag igen tills imonn en kort blogg från morsan. Nu säger jag

Glad Påsk!!!

Och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Inga kommentarer: